2

Closed

File Uploader Issue in different browsers

description

Hi,
 
It is noticed that the file uploader function doesnt sem to work in Mozilla and Chrome.
It also doesn't work in IE 8.0 with Windows 7 OS. However it works fine in IE 8.0 in Win XP and Windows 2003 Server.
 
Is this issue already notified? Are there any work-arounds available?
Any help would be much appreciated.
 
Many thanks
Menon
Closed Dec 20, 2011 at 9:49 PM by selcukermaya

comments

menon wrote Apr 21, 2011 at 1:05 PM

Is there any update on this?
An immediate response would be much helpful and appreciated.

Cheers!
Menon

menon wrote May 4, 2011 at 1:26 PM

Thanks for the fix supplied. Sadly, I am still seeing issues in all browsers in Windows 7 OS. It works fine in Windows XP / Windows 2003 server across all browsers.
In Windows 7, I am unable to see the file-browse button itself, once going to library and trying to upload the file. Once I try to upload the files through 'manage post' link, the browse button disappears in a few seconds. Any help?

Thanks in advance,
Menon

menon wrote May 12, 2011 at 8:16 AM

Hi there!

Could you please look into the issue I reported related to the file uploader in Windows 7?
An early response would be much appreciated.

Please let me know if you would like to have any further details.

Thanks
menon

selcukermaya wrote Oct 4, 2011 at 11:27 AM

Hi Menon, We are working at Blogsa 1.2 Beta version. Can you check this version for this issue?

wrote Oct 4, 2011 at 11:27 AM

selcukermaya wrote Dec 20, 2011 at 9:48 PM

We changed the old uploader with current beta version. You can check this version. Thank you for your interest.

wrote Dec 20, 2011 at 9:49 PM

wrote Feb 14, 2013 at 6:20 PM

wrote May 16, 2013 at 8:59 AM